Eladó balatoni ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, apartman, telek
 
Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-Balaton-346 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Harmóniában és szimbiózisban a természettel, a vízzel, az élővilággal

(Fárasztó munkája után, aktív és inaktív pihenés, vitorlázás, csónakázás, horgászat családtagokkal, barátokkal, amit megérdemel.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített 995 m2 térmértékű, közvetlen vízparti telek, 21 m partszélességgel eladó. A telken felújítható, átépíthető nyaraló áll. A telek elhanyagolt, a Balatonnal határos részét fel kell tölteni.

A telek előtt kb. 60 méter ősnádas található, a vízkapcsolat megoldható. Az utcában minden közmű a rendelkezésre áll, melyek közül a telekre a víz, a villany, a szennyvízcsatorna, valamint a gázcsonk be van vezetve. 

A területen, törvényesen meglévő, bejegyzett épület található, melynek külső mérete 8 m x 5 m, amit tulajdonosa nyaralás céljára használt. A meglévő épület jogi alap arra, hogy felújítás címén átépítse.

Amennyiben Ön természetkedvelő, szereti a természetes anyagokat, itt a lehetőség, hogy vörösfenyőből rönkházat, gerendaházat vagy egy vadnyugati deszkaburkolatú házat építsen, esetleg nádtetővel, vagy cseréptetővel. 

Ha meghallgat, szót fogad, olyan nyaralója lehet, melynek hangulata hatványozottan emelni fogja a pihenését. 

A meglévő épület, nincs útjában egy később felépítendő komolyabb épületnek, melyre a Rendezési Terv lehetőséget ad. Övezeti besorolása: Üh-1, szabadon álló, 10 % beépíthetőség, 4,5 méter építménymagasság.

A telek csendes, nyugodt helyen van, jó lehetőség arra, hogy a fárasztó munkáját követően rendszeresen itt kapcsolódjon ki, lesz helye az autójának a telken belül, tarthat vízi járművet, saját stéget és horgászhat kedvére.

A közvetlen vízkapcsolattal rendelkező ingatlan irányára: 200 millió Forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK